13. kesäkuuta 2008

Tuisku-Camenaeukset verkossa

Vuoden ensimmäinen Tuisku -lehti oli kannettu postilaatikkooni tänään. Lehdessä oli minulle henkilökohtainen viesti.

Tai, ei nyt niin henkilökohtaiseksi tarkoitettu, mutta pisti kipeästi ja niinpä lopulta muistelin miten näitä blogeja oikein kirjoitetaan. Tuisku 1/2008 sivulla 13 puheenjohtaja Pauli Helén kirjoittaa:

Poikkesin verkkoon katsomaan, mitä mahtaa löytyä, kun googletan sanoille "Tuisku" ja "Camenaeus"... ...Toinen osuma oli Harri Hirvelän Historismi.Net.Blog jossa kerrotaan TC- ja Kollin-sukujen yhteenliittymistä. Niitäkin on useita Harrin omissa esivanhemmissa.


Olihan Pauli muistanut mainita varsinaiset Historismi -sivutkin, totta kai. Siitä kun viimeksi olen "edellisessä elämässäni" päivittänyt Historismisivuston tietoja, on kulunut jo kohtuullisen paljon aikaa. Pikkuveli Henri kommentoi 3.6.2008 Judas Priestin keikalle mentäessä siihen tyyliin että alkaako sukututkimusinto jo loppua kun ei sivustoa ole päivitetty kertaakaan kesän 2006 jälkeen.

Olkoon tämä vain osoitus siitä kuinka vauhdilla aika virtaa vähän yli nelikymppisellä. Viime viikolla oli vuosituhannen vaihde. Nyt on perjantai 13. päivä 2008. Sukututkimus ei ole lopahtanut - päin vastoin, kuten seuraavistakin viesteistä näette - mutta nettiuupumus(ko) se on iskenyt?

Mahdollista. Kaikki nettiprojektini ovat rokulipäivää viettämässä. Eniten olen ollut Legacy -käännösprojektin parissa. Sekin alkoi aikanaan versiolla 5, ja nyt mennään jo seiskassa! Reaalielämässä olen nauttinut kotiseutumatkailusta Imatra - Helsinki. Sitä se etäromanssi teettää. Onneksi. Aikaa on kulunut mutta ei sitä olisi voinut paremmin viettää :)

Nyt tuumasta toimeen - syksyyn mennessä täässä blogissa ja sivustollani puhaltaa taas ihan uudet tuulet.

Ei kommentteja: